‘Taalvaardigheid: de mate waarin je de Nederlandse taal goed spreekt en schrijft’

Correct Nederlands spreken is lang niet voor iedereen even gemakkelijk en correct Nederlands schrijven is voor velen vaak nog moeilijker. Er zijn nu eenmaal veel taalkundige regels en daarop zijn weer bijna net zoveel uitzonderingen om rekening mee te houden. Toch zijn er ook handigheidjes en slimmigheden die, als u ze eenmaal kent, ervoor zorgen dat uw taalvaardigheid van een uitstekend niveau is. Dit kun u leren tijdens onze bijlessen.

 bijles geven

Leren om in correct Nederlands te spreken en te schrijven

Bijles omvat alle inspanningen die wij samen met de leerling verrichten om zijn of haar taalvaardigheid te verbeteren. In zowel een op een sessies als in een klassikale omgeving wordt geleerd om correct Nederlands te spreken en te schrijven. Vraag ons gerust hoe wij uzelf, uw zoon, dochter of medewerker kunnen helpen bij het verbeteren van de taalvaardigheid. Wij geven bijles aan:

  • scholieren die moeite hebben om goede cijfers voor Nederlands te halen;
  • studenten die een perfecte scriptie willen inleveren;
  • werkzoekenden die een foutloze sollicitatiebrief willen versturen;
  • medewerkers die veelvuldig klantcontact hebben of regelmatig offertes en brochures schrijven;
  • personen die zich de Nederlandse taal nog eigen moeten maken.

Uw leerdoelen staan centraal

Wij stellen graag tijdens een kosteloze (telefonische) intake met u vast wat uw reden is om bijlessen te gaan volgen, welke doelen u hiermee wilt bereiken en hoe wij u hierbij zullen helpen. Daarna zult u van ons binnen één werkdag een heldere en vrijblijvende offerte ontvangen. Het eerste uur bijles is overigens bedoeld voor kennismaking en daarom altijd kosteloos.

Maak een afspraak voor een kosteloze intake en een gratis eerste les.


button (1)