‘Iedereen moet in staat zijn om in foutloos Nederlands te communiceren’
Met dit principe als uitgangspunt zijn wij Bureau Juiste Taal begonnen. Wij zijn een collectief van freelance correctoren, redacteuren en tekstschrijvers. Iedereen bij ons bureau heeft meer dan 15 jaar ervaring met het corrigeren, redigeren en schrijven van Nederlandse teksten. Onze ervaring zetten wij graag in om jou te helpen jouw boodschap beter over te brengen.

duim omhoog

Onze klanten zijn studenten, ZZP-ers, MKB bedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstanties en landelijk opererende organisaties. Wij bieden hen constant een hoge kwaliteit tegen een lage prijs, want dat vinden wij belangrijk. Dit zijn direct de voornaamste redenen waarom onze klanten steeds weer voor ons kiezen en dit is ook wat jij van ons mag verwachten.

Wij zijn dagelijks beroepsmatig bezig met de Nederlandse taal, bijvoorbeeld door er les in te geven en door ons voor bedrijven in te zetten voor correcte interne en externe communicatie, en ook doordat het onze passie is. Met een goede tekst kun je een lach op iemands gezicht toveren, op creatieve wijze een product aanprijzen of een moeilijk onderwerp duidelijk en doeltreffend overbrengen. Wij zorgen ervoor dat jouw tekst een heldere opbouw, een goede interpunctie, een prettige stijl en een correcte spelling heeft. De lezer kan zich dan concentreren op de essentie van de tekst: de inhoud.