Teksten verbeteren voor bedrijven en particulieren

Als jij je afvraagt of het verbeteren van jouw tekst nodig is, dan heb je de vraag eigenlijk al beantwoord. Wij bieden tekstverbetering aan studenten, ZZP-ers, MKB bedrijven, non-profitorganisaties, overheidsinstanties en landelijk opererende organisaties. Voor deze opdrachtgevers verbeteren wij vrijwel alle soorten teksten zoals voor brochures, handleidingen en nieuwsbrieven, maar ook voor websites, jaarverslagen, subsidieaanvragen en aanbestedingen en voor afstudeerscripties, bachelorscripties en masterscripties.

Taalspecialiste

Verbeteren volgens het CCC-model

Onze taalspecialisten verbeteren teksten in twee eenvoudige stappen. Dat doen ze voor iedereen die behoefte heeft aan goede en foutloze teksten, dus ook voor jou. Nadat wij de tekst hebben nagekeken, is deze vrij van fouten. Daarbij is deze maximaal toegespitst op de doelgroep, zowel qua stijl als qua niveau. Tijdens het verbeteren van teksten hanteren wij de schrijfwijzer en het CCC-model van Jan Renkema. Hij is docent Tekstwetenschap aan de Universiteit van Tilburg en bijzonder hoogleraar Taalverzorging. Het CCC-model staat voor:
Correspondentie: de tekst zal aansluiten bij het doel en de doelgroep;
Consistentie: de stijl, de spelling, de toon en de inhoud van de tekst zijn op elkaar afgestemd;
Correctheid: de tekst bevat geen fouten meer.

Betaalbare dienstverlening

Wist je dat het laten verbeteren van jouw tekst heel goedkoop is? Tot 2.000 woorden corrigeren wij op basis van no cure no pay voor slechts € 0,0088 per woord (ex. btw). Vinden onze taalspecialisten geen verbeterpunten, dan betaal je dus helemaal niets voor de tijd die wij geïnvesteerd hebben om jouw tekst na te kijken. Voor teksten met meer woorden, doen wij je graag een offerte toekomen.

knop (1)

Heb je een tekst geschreven en wil je deze laten verbeteren? Dat kunnen wij vandaag al voor jou verzorgen. Bekijk hier een voorbeeld van een tekstcorrectie. Het insturen van de tekst gaat heel eenvoudig via onderstaande button. Wij gaan direct na ontvangst van de tekst voor jou aan het werk en sturen die binnen de termijn die wij samen afspreken terug, zodat je de nagekeken tekst zonder vertraging kunt publiceren.

knop-4

Aanmelden