Wil jij goedkoop jouw scriptie laten nakijken?

Ons tekstbureau verzorgt dit graag voor jou, dus als je wilt kun je stoppen met het zoeken naar iemand die dit goedkoop voor je kan doen. Wij zijn Bureau Juiste Taal en wij zijn het Nederlands collectief van freelance correctoren, redacteuren en tekstschrijvers. Wat wij precies doen als jij bij ons jouw scriptie goedkoop laat nakijken, dat leggen we je graag uit.

Werkzaamheden bij goedkoop scriptie laten nakijken

Als je bij ons jouw scriptie laat nakijken, dan is dat goedkoop, terwijl je er toch veel voor terug zult krijgen. We hanteren voor onze scriptie nakijkservice al jaren zo’n beetje het laagste tarief van Nederland en daarvoor controleren twee correctoren of alle woorden in jouw tekst goed geschreven zijn, of de taalregels goed worden toegepast, of er typfouten gemaakt zijn, of het gebruik van hoofdletters en afkortingen goed gebeurt en of alle punten, aanhalingstekens en komma’s op de juiste plek staan. Ten slotte bekijken zij of alle zinnen wel lekker lopen. Als de correctoren klaar zijn – en dus goedkoop jouw scriptie hebben nagekeken – verwerken zij hun bevindingen in een gezamenlijk document, dat jij in tweevoud ontvangt. In de ene versie zijn alle wijzigingen nog zichtbaar en in het andere document zijn deze dan al verwerkt. Jij hoeft dat zelf dan niet meer te doen.

Termijn voor goedkoop scriptie laten nakijken

Je kunt hier starten met de scriptie nakijkservice. De standaard nakijktermijn voor het goedkoop laten nakijken van een scriptie is vijf werkdagen. We begrijpen dat je soms te maken hebt met een deadline. Voor ons is het meestal geen probleem om daar rekening mee te houden. Geef dit gewoon aan tijdens het uploaden van jouw document. We laten je direct weten of het mogelijk is om jouw scriptie binnen een kortere termijn dan die vijf dagen na te kijken. Ook dan blijft het goedkoop, want wij rekenen hier dan geen extra kosten voor.

 Ook andere studiegerelateerde documenten

Naast dat je bij ons goedkoop jouw scriptie kunt laten nakijken, kun je bij ons ook terecht met alle andere studiegerelateerde documenten. Je kunt bij ons bijvoorbeeld dus ook terecht met jouw reflectieverslag, procesverslag, stageverslag, interview, adviesplan, portfolio, plan van aanpak en manuscript.

Prijsopgave aanvragen

Wil je ontdekken hoe goedkoop het nu daadwerkelijk is om jouw scriptie door ons na te laten kijken? Upload dan hier jouw scriptie. Wij zullen deze over het algemeen dan nog dezelfde dag beoordelen en jou direct daarna een prijsopgave zenden. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Pas na jouw akkoord gaan wij aan de slag en zullen wij ervoor zorgen dat je de scriptie keurig binnen de afgesproken termijn gecorrigeerd retour ontvangt.