Wij zijn de expert in het nakijken van Nederlandse scripties en thesissen, dus wij spreken uit ervaring. Als iemand zich al realiseert dat het belangrijk is om teksten te laten nakijken op taalfouten, dan nog wordt er regelmatig omwille van de beschikbare tijd voor gekozen om geen tekstcorrectie uit te laten voeren. Bij ons bureau hoeft dit geen argument te zijn, want onze taalspecialisten voeren een tekstcorrectie binnen één werkdag uit.

Korte termijn

Wij hanteren een korte termijn voor het uitvoeren van een tekstcorrectie. Een tekst die vandaag voor correctie wordt aangeboden, heb je morgen terug. De publicatie van het jaarverslag, het uitgeven van een brochure of het live zetten van jouw website hoeft dus geen vertraging op te lopen door het laten uitvoeren van een tekstcorrectie. Bekijk hier een voorbeeld van een tekstcorrectie.

correctie specialist

Kies voor zekerheid

Denk je er over na om jouw teksten te laten nakijken op taalfouten? Eigenlijk maakt het niet uit hoe zeker je bent van jouw zaak, het is altijd verstandig om teksten door iemand anders te laten controleren. Het is namelijk heel gebruikelijk dat teksten taalfouten bevatten. De meeste taalfouten worden er door de schrijver zelf wel uitgehaald, maar doordat deze zelf intensief aan de tekst heeft gewerkt, ziet hij niet alle fouten. Wij noemen dit ook wel tekstblindheid. De taalfouten worden voor de schrijver een onderdeel van de tekst, waardoor deze simpelweg niet meer opvallen. Voor degene die de tekst voor het eerst leest geldt dat niet; hem zullen de fouten wel onmiddellijk opvallen. Er gebeuren dan twee dingen.
Ten eerste komt de boodschap minder goed op hem of haar over. De zorgvuldig gekozen inhoud raakt de lezer niet meer en het beoogde doel van uw tekst wordt niet optimaal bereikt. Dat is vervelend. Er gebeurt echter nog iets, wat misschien nog wel veel vervelender is. Doordat er taalfouten in de tekst staan, neemt de lezer de hele inhoud en de schrijver van de tekst niet meer serieus. Je zult begrijpen dat dit funest is voor de geloofwaardigheid van bijvoorbeeld jouw website, offerte of brochure. Daarom is het verstandig om teksten te laten corrigeren, voordat je die publiceert of aanbiedt. Hoe vaak heb jij al een tekstcorrectie laten uitvoeren?

knop-4

No cure no pay teksten teksten laten verbeteren

Wij hanteren bij het nakijken van teksten het no cure no pay principe. Dit betekent dat wanneer er geen taalfouten zijn gevonden, jij van ons geen nota ontvangt voor de tijd die wij geïnvesteerd hebben in het lezen en controleren van de tekst. Wanneer er wel taalfouten zijn gevonden, berekenen wij slechts € 0,0088 per woord (ex. btw). Dit geldt voor teksten tot 2000 woorden, daarna berekenen wij altijd € 0,0088 per woord.

knop1

Aanmelden