Tarief tekst laten nakijken

Je wilt jouw tekst laten nakijken tegen een gunstig tarief. Dat snappen wij en daarom hanteren wij een van de laagste tarieven van Nederland om een tekst te laten nakijken. Vanzelfsprekend wil je ook kwaliteit ontvangen. Dat je die bij ons krijgt, daar kun je van uitgaan.
Klanten beoordelen ons met een 9,6

Tarief tekst laten nakijken

Slecht € 0,0088 per woord, dat is het tarief wat wij hanteren om jouw tekst na te kijken. Dit is een van de laagste tarieven van Nederland. Hiervoor controleren wij of alle woorden in jouw tekst goed geschreven zijn, of de taalregels goed worden toegepast, of er typfouten gemaakt zijn, of het gebruik van hoofdletters en afkortingen goed gebeurt en of alle punten, aanhalingstekens en komma’s op de juiste plek staan. Tenslotte bekijken wij of alle zinnen wel lekker lopen.

Twee correctoren kijken na

Wij zijn een collectief van freelance correctoren en tekstschrijvers die studenten, ZZP-ers en bedrijven helpen om hun boodschap in foutloos en aansprekend Nederlands over te brengen. Jouw tekst wordt door twee van onze correctoren onafhankelijk van elkaar nagekeken. Als de correctoren klaar zijn met hun nakijkwerkzaamheden verwerken zij hun bevindingen in een gezamenlijk document. Doordat twee specialisten jouw tekst nakijken krijg jij de kwaliteit die jij wilt ontvangen.

Wat ontvang je

Een nagekeken tekst ontvang je altijd digitaal en in tweevoud retour. In het ene document zijn alle wijzigingen en opmerkingen van de correctoren nog zichtbaar, zodat jij kunt zien wat er verbeterd is. In het andere document zijn de wijzigingen en opmerkingen al door ons verwerkt. Jij hoeft dat zelf dan niet meer te doen als je dat beter uitkomt.

Een tekst laten nakijken

Als ons gunstige tarief en onze werkwijze jou aanspreekt en jij je tekst door ons wilt laten nakijken, dan kun je jouw tekst direct via onderstaande button bij ons aanleveren. Wij gaan daar dan gelijk mee aan de slag. Binnen uiterlijk vijf werkdagen ontvang je de gecorrigeerde tekst alweer retour. Moet dit eigenlijk sneller omdat je tegen een deadline aanloopt, geeft dit dan aan bij het insturen van jouw tekst. Het is voor ons meestal geen probleem om een tekst sneller na te kijken en het tarief om een tekst binnen een kortere termijn te laten nakijken verandert niet.

LinkedIn