Laat jouw scriptie voor € 0,0088 per woord verbeteren

Onderwijsinstellingen leggen bij de beoordeling van jouw studiegerelateerde documenten ook de focus op het taalgebruik en de leesbaarheid van de tekst. Het is dus een misvatting dat het bij scripties alleen om de inhoud gaat. Wanneer het taalgebruik van jouw scriptie, evaluatieverslag, stageverslag of deelopdracht goed voor elkaar is, zal dat leiden tot een hoger eindresultaat. Hier kunnen onze ervaren scriptiecorrectoren een belangrijke rol in spelen. Goedkoop, snel en gemakkelijk.

scriptie verbeteraar

Goedkoop jouw scriptie laten nakijken

Wist je dat de hulp van onze scriptiecorrectoren om jouw scriptie of andere studiegerelateerde document na te kijken helemaal niet duur is? Bij ons kun je goedkoop jouw scriptie laten nakijken, want voor slechts € 0,0088 per woord (dit is inclusief btw) wordt jouw scriptie verbeterd. Dit geldt voor alle studiegerelateerde documenten tot 15.000 woorden. Bevat jouw document meer dan 15.000 woorden, dan berekenen wij daarna maar € 0,01 per woord. Wanneer zaken als spelling, grammatica en zinsopbouw in orde zijn, is het vanzelf een stuk prettiger om jouw scriptie te lezen. Eigenlijk is het ook wel erg voor de hand liggend: wanneer een tekst niet lekker loopt of wanneer er fouten in staan, doet dit afbreuk aan de geloofwaardigheid van de inhoud van de tekst. En dat is natuurlijk precies wat jij wilt voorkomen.

Snel je scriptie terugkrijgen

Bij ons bureau werken professionele scriptiecorrectoren, die hun kennis en ervaring op het gebied van de juiste taal dagelijks inzetten voor studenten van de meest uiteenlopende onderwijsinstellingen en van verschillende opleidingsniveaus. Hun kennis en ervaring zetten zij ook graag voor jou in, wanneer jij ervoor kiest om jouw scriptie te laten nakijken. Gebruik maken van de scriptie nakijkservice kan vandaag al, in slechts enkele stappen. Wij gaan na ontvangst van jouw opdracht direct voor jou aan het werk en zenden jou dan ook alvast onze nota. Na ontvangst van jouw betaling, wordt de gecorrigeerde tekst binnen drie werkdagen naar het door jou opgegeven e-mailadres gezonden. Moet je jouw document eerder terug hebben? Geef dat aan wanneer je jouw document uploadt, want meestal is het geen punt om de correctiewerkzaamheden binnen een kortere termijn af te ronden. Natuurlijk nemen wij onmiddellijk contact met op, als de door jou gevraagde termijn onverhoopt toch niet haalbaar blijkt.

Gemakkelijk beginnen

Via onderstaande button kun je documenten uploaden. Twee scriptiecorrectoren voeren daarop dan, onafhankelijk van elkaar, een tekstcorrectie uit op jouw scriptie of thesis. De hele tekst wordt door hen nagekeken op grammatica, spelling, stijl, structuur, opbouw en interpunctie. Wanneer zij klaar zijn, verwerken zij hun gezamenlijke bevindingen in jouw document. Dit vier ogen principe levert altijd het beste resultaat op voor jouw scriptie.

button-4

LinkedIn