Wij kunnen snel en vakkundig jouw tekst controleren

Natuurlijk mag je tijdens het schrijven van teksten fouten maken, een tekst controleren is heus niet altijd nodig. Behalve als er iets van afhangt, dan is het van belang dat de tekst foutloos is. Ervaren tekstschrijvers weten dat een foutje snel gemaakt is en laten daarom hun tekst controleren. Om dezelfde reden kun jij er ook voor kiezen om dat met jouw tekst te laten doen. En ja hoor, dat gaat gemakkelijk en is voordelig.

Klanten beoordelen ons via Custorate met een 9,6! Bekijk wat zij over ons zeggen.

Eén kans voor een eerste indruk

Vaststaat dat jouw correspondentie een belangrijk onderdeel is van je visitekaartje. Dus of het nu gaat om een website, een offerte, een folder of een blogbericht; wanneer er enkele fouten in de tekst staan, zul je altijd een minder goede indruk maken bij de lezer. Onze taalspecialisten controleren elke tekst met veel deskundigheid, zodat deze goed overkomt bij de lezer. Neem dus vandaag nog contact met ons op als jouw tekst ook foutloos moet zijn.

taalspecialist

0528-202 970

Onze ervaring

Wij werken voor particulieren, voor grote en kleine bedrijven, voor verenigingen, stichtingen en voor overheidsinstanties en hebben daardoor meer dan genoeg ervaring met het controleren van de meest uiteenlopende soorten teksten. Wij zullen ook uit jouw tekst alle spel-, stijl- en grammaticafouten verwijderen en waar nodig ontvang je tips om de tekst te verbeteren. Als je wilt weten hoe dat eruit ziet, kun je hier voorbeeld van een tekstcorrectie bekijken.

Wanneer je zeker wilt weten dat je tekst in perfect Nederlands geschreven is, dan laat je die controleren. Je kunt nu al jouw tekst voor controle aanbieden. Als je ons eerst nog een vraag wilt stellen, mag je ook altijd even bellen of een e-mail sturen.

Ons tarief

Je kunt jouw tekst op basis van no cure no pay laten controleren. Dit betekent dat wanneer er door ons in jouw tekst geen taalfouten worden gevonden, er zodoende dus niets in rekening wordt gebracht. Wanneer er wel taalfouten door ons zijn vastgesteld, berekenen wij slechts € 0,0088 per woord (ex. btw). Dit geldt voor teksten tot 2000 woorden. Daarna berekenen wij altijd € 0,0088 per woord. Voor teksten met meer dan 2.000 woorden doen wij je ook graag een offerte toekomen.

Aanmelden