Jouw scriptie laten nakijken voor maar € 0,0088 per woord

Mooi dat jouw scriptie af is. Dit document is het resultaat van jouw jarenlange inzet en natuurlijk vooral het sluitstuk van jouw studie. Nu alleen nog ‘even’ de tekst controleren op spel-, stijl- en grammaticafouten en dan is jouw scriptie helemaal klaar. Het is echt belangrijk om dat te doen, want wanneer er fouten in je scriptie staan zul je vanzelfsprekend een minder goede indruk maken bij degenen die deze beoordelen. Het is zelfs niet ondenkbaar dat fouten in jouw tekst tot een lagere beoordeling zullen leiden, toch?

taalspecialist

Ondersteuning bij het verbeteren van de tekst

Je doet er verstandig aan om hulp te vragen bij het verbeteren van de tekst van jouw scriptie. Laat het iemand anders nalezen, want doordat jij al veel tijd aan je scriptie besteed hebt zijn veel tekstuele fouten voor jou niet meer zichtbaar. Daarnaast ben je misschien ook niet helemaal op hoogte van alle taalkundige regels en de uitzonderingen die daarop gelden. Bij ons bureau werken taalspecialisten die alle regels en uitzonderingen wel kennen en meer dan vijftien jaar ervaring hebben met het nakijken en corrigeren van Nederlandse teksten. Net zoals de vele studenten die jou voorgingen, helpen wij ook jou graag met onze scriptie nakijkservice om een zo hoog mogelijke beoordeling op jouw scriptie te krijgen.

Wat doen wij

Via de button hieronder kun je jouw scriptie uploaden. Direct na ontvangt starten wij met de correctiewerkzaamheden. Wij controleren jouw scriptie op taal-, type- en stijlfouten en controleren gelijk de structuur, waarbij wij erop letten of de zinnen wel lekker lopen. Onzorgvuldigheden, zoals inconsequente grammaticavormen, halen wij eruit en tot slot peilen wij het leesbaarheidsniveau. Te formeel en ingewikkeld taalgebruik is ten slotte niet geloofwaardig, maar te eenvoudig taalgebruik komt tegelijk ook weer niet overtuigend over.

knop-4

Wat krijg jij

Wij brengen wijzigingen rechtstreeks in jouw scriptie of thesis aan en maken deze met behulp van ‘wijzigingen bijhouden’ voor jou zichtbaar. Vervolgens ontvang je binnen drie werkdagen jouw document in tweevoud retour. In de eerste versie zijn alle wijzigingen die wij voorstellen nog zichtbaar, zodat jij deze kunt nazien en kunt bepalen of je ze accepteert. In de tweede versie zijn alle wijzigingen al doorgevoerd, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Moet jij jouw scriptie eigenlijk sneller retour hebben? Meestal is dat voor ons geen probleem. Geeft het gewoon even aan als je jouw scriptie zendt. Wij nemen contact met jou op als het onverhoopt niet lukt.

Geen fouten, geen kosten

Bij ons kun je goedkoop jouw scriptie laten nakijken. Wij corrigeren jouw scriptie op basis van no cure no pay. Wanneer er door ons geen fouten worden gevonden, betaal je dus ook niets voor de tijd die wij geïnvesteerd hebben om jouw scriptie te lezen en te controleren. Tot 15.000 woorden corrigeren wij scripties en andere studiegerelateerde documenten voor slechts € 0,0088 per woord (dit is inclusief btw). Daarna berekenen wij € 0,01 per woord.  Na ontvangst van jouw betaling wordt de gecorrigeerde scriptie direct naar het het door jou opgegeven e-mailadres gezonden.

knop (1)

Aanmelden