Nederlands verslag laten nakijken

Als jouw Nederlandse verslag klaar is en je op het punt staat om hem in te leveren, dan is dit het moment om voor de hoogste beoordeling te gaan en snel nog even te laten controleren of in jouw tekst zaken als de spelling, grammatica en interpunctie wel correct zijn.

Wie zijn wij?

Een Nederlands verslag laten nakijken kun je bij ons bureau doen, wij bieden hiervoor de scriptie nakijkservice. Wie zijn wij? Bureau Juiste Taal is een collectief van tekstcorrectoren en iedereen die bij ons is aangesloten heeft meer dan 15 jaar ervaring met het corrigeren en redigeren van Nederlandse studiegerelateerde teksten. Die ervaring zetten wij graag in om jouw Nederlandse verslag of thesis naar een (nog) hoger niveau te brengen. Weet je wat hierbij nou zo mooi is? Wij zijn zonder twijfel een van de goedkoopste nakijkservices van Nederland, dus jij betaalt nooit te veel om jouw Nederlandse verslag te laten nakijken.

Lees hier meer

Hoe werkt het 

Wanneer jij jouw verslag hebt geüpload, starten twee van onze correctoren vrijwel direct met hun correctiewerkzaamheden. Zij bekijken of alle woorden goed geschreven zijn (dit is de spelling) en of alle taalregels goed worden toegepast (dit is de grammatica). Ook bekijken zijn of alle punten, komma’s en aanhalingstekens wel op de juiste plek staan (dit wordt de interpunctie genoemd). Uiteraard kijken zij gelijk of er typfouten gemaakt zijn (dat overkomt iedereen) en of het gebruik van hoofdletters en afkortingen goed gebeurt. Tot slot – en dit is zeker ook erg belangrijk – kijken de correctoren ook of alle zinnen wel lekker lopen, zodat jouw tekst prettig te lezen is.

Een voorbeeld van correctiewerk

De nakijktermijn

Een Nederlands verslag laten nakijken duurt standaard vijf dagen. Wij werken ook in het weekend, dus deze dagen tellen ook mee. Als je jouw Nederlandse verslag nu uploadt, weet je dus wanneer je deze terug krijgt. Moet dit eigenlijk sneller? Meestal is dat geen enkel probleem. Neem nu contact met ons op om dit te overleggen, dan weet je direct waar je aan toe bent. Wij leveren ons werk altijd binnen de afgesproken termijn op, dus jij haalt gegarandeerd jouw deadline. Voor een kortere nakijktermijn rekenen wij trouwens geen extra kosten.