Klanten beoordelen ons met 4,7 van de 5 sterren

Tekstcorrectieservice

Wij controleren jouw teksten op typ-, schrijf- en taalfouten en kijken gelijk of alle zinnen lekker lopen. Tot 2.000 woorden corrigeren wij voor slechts € 0,0088 per woord (ex. btw). Daarna berekenen wij € 0,01 per woord. Voor teksten met meer dan 2.000 woorden, doen wij je ook graag een offerte toekomen. Lees verder….

Scriptie nakijkservice

Tot 15.000 woorden corrigeren wij scripties en alle andere studiegerelateerde documenten voor slechts € 0,0088 per woord (dit is inclusief btw). Daarna berekenen wij € 0,01 per woord. Lees verder….

Teksten schrijven

Wij zijn al een uur voor jou aan het werk voor slechts € 45,00 (ex. btw). We hanteren een minimumtarief van een half uur per opdracht. Neem gerust contact met ons op, wanneer je een geheel vrijblijvende offerte voor het schrijven van jouw teksten wenst te ontvangen. Ben je niet tevreden over ons werk? Dan passen wij dit aan. Indien je dan nog niet tevreden bent, gebruik je ons werk niet en ontvang je geen nota (geldt voor opdrachten tot 1000 woorden). Lees verder….

Wij hebben in de teksten op deze website enkele taalfouten laten zitten en nodigen jou uit om deze op te zoeken. Heb je ze gevonden? Geef dit aan bij jouw opdracht, dan ontvang je 10% korting op je eerste opdracht.

LinkedIn